Buretii se spala bine de tot si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in putin ulei.
Adaugam buretii , pasta de ardei, sare , piper si 100 ml apa. Lasam sa fiarba acoperit cu capac.
Cind sunt gata se adauga usturoiul presat. Faina se amesteca cu smantana ( se poate subtia cu putin lapte , daca e cazul)si se rastoarna peste bureti, lasand sa dea 2- 3 clocote.
Se stinge apoi focul si se adauga patrunjelul verde tocat. Se poate servi asa cum este sau cu mamaliguta sau pilaf de orez...
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii