Buretii se spala bine de tot si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in putin ulei.
Adaugam buretii , pasta de ardei, sare , piper si 100 ml apa. Lasam sa fiarba acoperit cu capac.
Cind sunt gata se adauga usturoiul presat. Faina se amesteca cu smantana ( se poate subtia cu putin lapte , daca e cazul)si se rastoarna peste bureti, lasand sa dea 2- 3 clocote.
Se stinge apoi focul si se adauga patrunjelul verde tocat. Se poate servi asa cum este sau cu mamaliguta sau pilaf de orez...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii