autor:

mihaela cecilia

» » Retete de post

Ciuperci aromate

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Ingrediente
500g ciuperci pleurotus, 500g ciuperci champinion brune, 2 cepe rosii, 2 ardei grasi, 1 cutie rosii in bulion, sare, ulei de masline, 1 lingura pasta de ardei dulce, 1/4 lingurita rozmarin maruntit, 1/2 lingurita frunze de telina, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se taie si se pun intr-o cratita sa fiarba in sucul propriu pana ce acesta dispare. Intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei incins apoi se adauga ardeii taiati fasii, rosiile maruntite cu tot cu bulion, pasta de ardei si se lasa la fiert cam 15-20 minute. Cand ciupercile sunt fierte se adauga in sosul de rosii alaturi de rozmarin, frunze de telina si sare si se mai lasa pe foc aproximativ 15 minute. Cand sunt gata se adauga patrunjelul tocat si se poate servi alaturi de mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Lasagna cu ciuperci si legume

Lasagna cu ciuperci si legume

Toate legumele curatate, spalate, taiate cubulete, ciupercile feliate, se calesc intr-un vas cu ulei

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Cartofi zdrobiți cu spanac

Cartofi zdrobiți cu spanac

Cartofii se pun la fiert în coajă. Se fierb 15 minute de când începe apa să clocotească. Când

4 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Bune. Are un iz de zacusca de ciuperci.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    Tare gustoase sunt...

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion brune
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • 1/4 lingurita rozmarin maruntit
  • 1/2 lingurita frunze de telina
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri umplute cu gem de prune