autor:

mihaela cecilia

» » Retete de post

Ciuperci aromate

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Ingrediente
500g ciuperci pleurotus, 500g ciuperci champinion brune, 2 cepe rosii, 2 ardei grasi, 1 cutie rosii in bulion, sare, ulei de masline, 1 lingura pasta de ardei dulce, 1/4 lingurita rozmarin maruntit, 1/2 lingurita frunze de telina, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se taie si se pun intr-o cratita sa fiarba in sucul propriu pana ce acesta dispare. Intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei incins apoi se adauga ardeii taiati fasii, rosiile maruntite cu tot cu bulion, pasta de ardei si se lasa la fiert cam 15-20 minute. Cand ciupercile sunt fierte se adauga in sosul de rosii alaturi de rozmarin, frunze de telina si sare si se mai lasa pe foc aproximativ 15 minute. Cand sunt gata se adauga patrunjelul tocat si se poate servi alaturi de mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Bune. Are un iz de zacusca de ciuperci.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    Tare gustoase sunt...

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion brune
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • 1/4 lingurita rozmarin maruntit
  • 1/2 lingurita frunze de telina
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici umpluti de post