autor:

Doina  Varga

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
650-700 g ciuperci champignon micute, unt cat o nuca, 20 g cascaval, 2 felii branza topita, 1 lingura smantana, 2 lingurite marar tocat, 2-3 fire de patrunjel, 1 cub/lingurita concentrat de ciuperci, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile si se scurg de apa. Se pun la calit la foc mic intr-o craticioara, in unt, cele mai maricele taiate in doua si restul intregi. Dupa ce s-a topit untul si au inceput sa lase zeama, adaugati cascavalul, branza topita si smantana, amestecati bine si mai lasati 3-4 minute la foc mic. Adaugati concentratul, piper si mararul tocat.

Se pot servi ca atare sau ca garnitura la fripturi si rasoluri cu salata de sfecla. Garnisiti cu cateva frunze de patrunjel.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati  (Beringelas recheadas com cogumelos)

Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)

Originale din India, vinetele sunt foarte apreciate in bucãtãriile orientale si mediteraneene,

11 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de

14 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    Foarte gustoase! Ciupercile sunt mereu binevenite!

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

19 voturi

Ingrediente

  • 650-700 g ciuperci champignon micute
  • unt cat o nuca
  • 20 g cascaval
  • 2 felii branza topita
  • 1 lingura smantana
  • 2 lingurite marar tocat
  • 2-3 fire de patrunjel
  • 1 cub/lingurita concentrat de ciuperci
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tocanita de ciuperci