Se face maioneza dupa reteta fiecaruia (un galbenus de ou,o lingurita de mustar, ulei),in care se adauga ciupercile maruntite dar nu foarte tare si mai maricele sunt bune, se adaiga smantana dupa preferinte(da o culoare mai albicioasa maionezei)si sare dupa gust. Se pune in boluri si se orneaza cu frunze de patrunjel proaspat. Va doresc pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii