autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate

CIUPERCI CU MAIONEZA SI USTUROI

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 cutie ciuperci, , 4 catei usturoi,, sare, piper, patrunjel, maioneza.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

19 voturi

Mod de preparare

Ciupercile si patrunjelul de toaca marunt, cateii de usturoi se piseaza, se amesteca si se condimenteaza dupa gust.
Apoi se adauga aproximativ 2 linguri de maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI CU MAIONEZA SI USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs. 2. Dupa ce

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de legume cu sos de usturoi si iaurt

Salata de legume cu sos de usturoi si iaurt

Tocam varza fideluta, ca pentru salata, o frecam cu putina sare si o stropim cu zeama de lamaie. Rosiile

3 voturi    3 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Aceasta reteta se poate prepara cu ciuperci conservate ,dar si cu ciuperci proaspete. Pentru aceasta reteta am folosit: 1 borcan de ciuperci taiate maioneza dupa gust marar dupa gust sare,piper dupa gust usturoi pisat dupa gust Daca folositi maioneza de post va iesi un aperitiv delicios cu care va veti rasfata in zilele de post. Mod de preparare: Ciupercile se clatesc si se taie marunt,dupa care se amesteca cu maioneza ,se adauga mararul tocat marunt,usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper. Cand folositi ciuperci proaspete,ciupercile se curata ,se spala,se fierb,se scurg ,apoi se taie marunt si se amesteca cu celelalte ingrediente cum am specificat mai sus. Pofta buna!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Oricum le-as gati, mie imi plac f. mult ciupercile.Cred ca si aceasta reteta este f. buna si ar fi pe gustul meu.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Eu dau prin masina ,sau toc f. marunt ciupercile si le calesc impreuna cu o ceapa,piperez,sarez si in final adaug maioneza facuta in casa.Se serveste pe felii de paine prajita.

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Excelenta salata

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      O bunatate...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Tare bune-s ciupercile pregatite asa! Totusi eu folosesc proaspete, daca am in casa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Si eu fac aceasta salata, dar nu pun usturoi.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2009

      Petruta si eu fac des salata aceasta si ca sa nu fie atit de grea la stomac, pun si niste smantana degresata sau sana (200ml) in salata..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata orientala