autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciuperci cu rosii

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2009

Ingrediente
1kg.ciuperci,4 cepe,10 rosii,o lingura faina,un pahar ulei,sare,verdeata.Cantitatile le puteti adapta nevoilor familiei sau gustului.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata,spala si taie ciupercile in felii mai mari,se inabusa in ulei peste ceapa taiata fin.Se auga feliile de rosii verdeata si faina.Se lasa sa scada si sa fiarba bine ciupercile.Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Melcisori cu suc de rosii si ciuperci

Melcisori cu suc de rosii si ciuperci

Ciupercile se spala bine cu apa rece, se toaca marunt. Apoi se taie ceapa marunt. Se pune foarte

1 vot    0 comentarii
30h
Paste si pizza
Ciuperci cu sos de rosii si usturoi la cuptor

Ciuperci cu sos de rosii si usturoi la cuptor

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor, in care punem hartie de copt. Zdrobim

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg.ciuperci,4 cepe,10 rosii,o lingura faina,un pahar ulei,sare,verdeata.Cantitatile le puteti adapta nevoilor familiei sau gustului.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete gratinate