autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate

Ciuperci gratinate cu branza si nuci

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2009

Ingrediente
•400 gr ciuperci intregi, scurse daca sunt din conserva, •120 gr branza camembert sau gorgonzola, •25 gr nuci, prajite si tocate, •1 lingura thym tocat, •1 lingura unt, taiat in bucatele

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Pune ciupercile intr-un vas termorezistent.Presara deasupra branza, nucile tocate, thym si bucatele de unt.
2. Da totul la cuptor 15-20 minute, pana cand branza s-a topit, iar ciupercile s-au inmuiat, apoi serveste.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu branza si nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Lalele din rosii umplute cu branza

Lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se

3 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de rosii cu masline grecesti

Salata de rosii cu masline grecesti

Se spala rosiile, se taie cubulete, castravetii se curata de coaja, ceapa se taie solzisori, se pun

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca , 01 martie 2010

    Foarte gustoasa reteta....Multumim:*:*

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Le simt parfumul, felicitari pt prezentare!

  • Dachman Laura

    Dachman Laura (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Epure Mariana, din pacate nu pot sa iti spun ce vin folosesc alaturi de acest fel de mancare deoarece eu nu beau :) Am doar 16 ani si nu imi place alcoolul :D

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Super ok,o bunatate...

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Arata super si dupa ingredientele folosite trebuie sa fie un deliciu.Nota 10 cu felicitari! Ce vin folosesti alaturi de acest fel de mancare?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Este un deliciu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • •400 gr ciuperci intregi
  • scurse daca sunt din conserva
  • •120 gr branza camembert sau gorgonzola
  • •25 gr nuci
  • prajite si tocate
  • •1 lingura thym tocat
  • •1 lingura unt
  • taiat in bucatele

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Anca

Foarte gustoasa reteta....Multumim:*:*

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi