Folositi o cratita sau (daca este posibil) o tigaie adanca. Se topeste tot untul, apoi se adauga palariile de ciuperci curatate si spalate, dar intregi. Se calesc in unt, sub capac, amestecand ocazional pana cand capata o culoare mai inchisa (10 min). Se adauga ceapa verde tocata marunt. Dupa ce aceasta se caleste, adaugam vinul, iar peste inca 5 minute smantana si mustarul boabe. Se sareaza dupa gust.
Consistenta finala trebuie sa fie ceva mai tare, ca si cum s-ar fi adaugat faina asadar trebuie sa lasati tigaia pe foc pana cand ajunge sa arate astfel.
Poate fi consumata ca atare, cu mamaliga, sau langa friptura.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii