Se spala ciupercile, se curata si de preferinta se scot coditele (din care se poate face o tocanita sau o ciulama sau un pilaf) si se aseaza intr-o tava. Peste ele se toarna vinul, apa, boabele de piper, se pune margarina si se potriveste de sare.
Se dau la cuptor si se lasa pina scade sosul iar ciupercile se inmoaie si devin zemoase.
Din cind in cind se verifica si, dupa gust, se mai poate adauga vin sau margarina, in functie de sosul pe care il dorim.
Se servesc calde. Daca ramin pe a doua zi, se pot incalzi din nou, sunt la fel de bune.
Se poate folosi si unt in loc de margarina, daca dorim ca sosul sa fie mai consistent.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii