autor:

Fara foto

» » Aperitive

CIUPERCI LA CUPTOR

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kG. ciuperci, 1 ceapa mare ,sare piper si patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mari, se spala, se taie coditele si se scurg de apa . Se caleste ceapa se adauga coditele de la ciperci tocate, se pune sarea ,piperul si patrunjelul. Cu acasta compozitie se umple ciupercile .Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii

14 voturi    12 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008

    Ciupercile cu branza si marar la cuptor sunt foarte gustoase si usor de preparat. O reteta nou trebuie incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Ciupercile cu branza si marar la cuptor sunt foarte gustoase si usor de preparat. O reteta nou trebuie incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Crochete de cartofi