autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci la gratar

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
10 gr Piper, 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume, 1 kg Champignon, 100 gr Unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, si in fiecare palarie se pune un praf de piper, un praf de la un Cub Maggi, si un pic de unt, se pun pe gratarul incins si se firg pe ambele parti. Se pot servi ca atare sau ca garnitura. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata  Rustica si Ciuperci la gratar

Salata Rustica si Ciuperci la gratar

Sunca de curcan se taie fasiute subtiri si se pune la calit in tigaia, in care am pus unt in prealabil,

27 voturi    11 comentarii
40 min
Salate reci
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 gr Piper
  • 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume
  • 1 kg Champignon
  • 100 gr Unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Budinca de dovlecei cu branza si hering