1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa rece,se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper
2.se amesteca crema de branza cu cascavalul ras,mararul tocat fin(eu nu am avut!),se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua,indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute
Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet.
3.Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile.Se servesc pe platouri decorate cu salata verde.Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii