autor:

paviasi

» » Aperitive

Ciuperci Provensale

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 1kg ciuperci champignon(reteta originala are ciuperci de padure), Esenta de ciuperci 0.100 L, 2 catei usturoi, 1 ceapa medie, 4 linguri de ulei de masline, 3 linguri de pesmet, 1 legatura de patrunjel, Sare,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Preparare:
Se infierbanta uleiul in care se prajeste ceapa tocata si usturoiul zdrobit dupa care s adauga ciupercile taiate felii.Nu adaugati sare si mestecati in tigaie continuu.Cand s-au prajit si ciupercile adaugati si pesmstul cu patrunjelul.amestecati continuu inca 5 minute marind flacara.La final sarati si condimentati. Este gata in 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Provensale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii. Ouale fierte la fel se taie felii. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

21 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1kg ciuperci champignon(reteta originala are ciuperci de padure)
  • Esenta de ciuperci 0.100 L
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 legatura de patrunjel
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Clatite integrale cu branza si oua ochiuri