autor:

Fara foto

» » Aperitive

ciuperci umplute

Autor: Carmen Enache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Enache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
500 gr. ciuperci mari, 2 rosii, o legatura patrunjel, delikat legume, piper, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt. Se adauga delikat si piper dupa gust. Ciupercile spalate bine se umplu cu acest amestec si se stropesc cu ulei de masline. Se asaza pe gratar si se lasa la copt circa 15-20 minute. Se servesc alaturi de o friptura de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa,

35 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Imi plac foarte mult!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Arata grozav...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Foarte bine arata!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Apetisante!

    • Fara foto

      Carmen Enache (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Esti liber sa mananci ce doresti, n-am impus, ci am recomendat o reteta!Si eu am familie si incerc sa gatesc cat mai sanatos cu putinta. pofta mare la orice!

    • Fara foto

      Carmen Enache (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Sidy, ma bucura f. mult faptul ca le-ai incercat. te pup, merci pt. aprecieri!

    • Fara foto

      petruta lascu (Bucatar) , 22 aprilie 2009

      Eu am pus si ceva afumatura, de ex scarita sau sunculita ardeleneasca tocata marunt si calita cu o ceapa, iar la sfarsit un ou fiert tocat marunt. Apoi le-am bagat la cuptor si spre sfarsit am razuit cascaval. Sunt super, chiar si coditele le-am pus.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Carmen sunt minunate ciupercile astea... Eu mai pun branza si patrunjel verde tocat , in umplutura !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci mari
  • 2 rosii
  • o legatura patrunjel
  • delikat legume
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Carmen Enache
Plachie de peste

Plachie de peste

Se curata si se spala bine pestele, se condimenteaza si se stropeste cu putin ulei de masline, iar

19 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea

26 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Crema de conopida cu usturoi