autor:

» » Aperitive

ciuperci umplute

Autor: Carmen Enache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Enache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
500 gr. ciuperci mari, 2 rosii, o legatura patrunjel, delikat legume, piper, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt. Se adauga delikat si piper dupa gust. Ciupercile spalate bine se umplu cu acest amestec si se stropesc cu ulei de masline. Se asaza pe gratar si se lasa la copt circa 15-20 minute. Se servesc alaturi de o friptura de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Imi plac foarte mult!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Arata grozav...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Foarte bine arata!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Apetisante!

    • Carmen Enache (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Esti liber sa mananci ce doresti, n-am impus, ci am recomendat o reteta!Si eu am familie si incerc sa gatesc cat mai sanatos cu putinta. pofta mare la orice!

    • Carmen Enache (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Sidy, ma bucura f. mult faptul ca le-ai incercat. te pup, merci pt. aprecieri!

    • petruta lascu (Bucatar) , 22 aprilie 2009

      Eu am pus si ceva afumatura, de ex scarita sau sunculita ardeleneasca tocata marunt si calita cu o ceapa, iar la sfarsit un ou fiert tocat marunt. Apoi le-am bagat la cuptor si spre sfarsit am razuit cascaval. Sunt super, chiar si coditele le-am pus.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Carmen sunt minunate ciupercile astea... Eu mai pun branza si patrunjel verde tocat , in umplutura !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci mari
  • 2 rosii
  • o legatura patrunjel
  • delikat legume
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Carmen Enache
Plachie de peste

Plachie de peste

Se curata si se spala bine pestele, se condimenteaza si se stropeste cu putin ulei de masline, iar

21 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea

26 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult!

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Papas aliñás ( Cartofi aromatizati)