autor:

meryln116

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
•1 ceapa mijlocie, •1 ardei rosu, •Un piept de pui dezosat si fara piele, •6 ciuperci mari, •2 oua, •Frunze de patrunjel sau marar, la alegere, •100 g cascaval ras, •50 g unt, •Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

• Se pune la fiert ,( in putina apa cu vegheta) pieptul de pui.
• Se curata ciupercile si se indeparteaza piciorusele. In fiecare palarie (ciuperca) se va pune putina sare si se vor lasa asa pana pregatim umplutura:
• Se taie marunt,ciapa, ardeiul si piciorusele de la ciuperci si se dinstuie in putin ulei , impreuna cu pieptul de pui ( fiert) si taiat cubulete . Se condimenteza , se adauga frunzele taiate marunt si se sparg si cele doua oua, se amesteca bine si se da jos de pe foc.
• Fiecare palarioara se va trece pe sub un jet de apa rece , dupa care se vor sterge cu un servet de hartie. Se uplu fiecare cu compozitia pregatita, se pune deasupra fiecaruia cascaval ras si la final putin unt pe ficare ciupeca umpluta.
• Se unge o tava cu unt , se asaza ciupercile cu umplutura in sus si se dau la cuptor ( acesta trebue sa fie incins) pentru aprox: 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le

6 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • gabriela bacila

    gabriela bacila (Chef de cuisine) , 07 iulie 2009

    Imi place.

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Interesantă e reţeta şi bună!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • •1 ceapa mijlocie
  • •1 ardei rosu
  • •Un piept de pui dezosat si fara piele
  • •6 ciuperci mari
  • •2 oua
  • •Frunze de patrunjel sau marar
  • la alegere
  • •100 g cascaval ras
  • •50 g unt
  • •Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de meryln116
Prajitura cu visine&cirese

Prajitura cu visine&cirese

Se spala fructele si li se scot samburii dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intrun

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Conopida gustoasa

Conopida gustoasa

In boluri diferite, se rade telemeaua si cascavalul. Se pregateste un amestec din : ouale batue,

46 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

gabriela bacila (Chef de cuisine)

Imi place.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ceapa umpluta Jamie Oliver