autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: magura oana alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magura oana alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
-cateva ciuperci, -marar, -patrunjel, -putina margarina, -cascaval, -sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

21 voturi

Mod de preparare

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca coditele, mararul si patrunjelul si se amesteca cu sarea si cu piperul.Se pun ciupercile in tava se ung cu putina margarina se pune compozitia in ele si se rade cascaval. Se lasa pana sa topit margarina si sau inmuiat ciupercile.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci Paris umplute

Ciuperci Paris umplute

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã

8 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vio

    vio (Chef de cuisine):

    Am pregatit si eu, dar am pus si un pic de sunculita afumata, au iesit super.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Andra

    Andra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune, asa le fac si eu. Un deliciu...

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Sunt foarte bune... sa vezi cum ies la gratar...un deliciu!! Uneori eu nu pun decit brinza de oaie, din aceea preparata in casa, si foarte sfarimicioasa !

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Imi plac ciupercile aproape in orice combinatie. Inlocuiesc cu succes carnea(in cazul meu)

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Foarte bun! Eu folosesc unt in loc de margarina.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      O bunatate...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Apetisante ambele prezentari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Simplu si gustos ! Bravo !Eu le-am umplut cu mozzarela...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

21 voturi

Ingrediente

  • -cateva ciuperci
  • -marar
  • -patrunjel
  • -putina margarina
  • -cascaval
  • -sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de magura oana alina
PAELLA

PAELLA

Se pune o oala cu apa si sare la fiert dupa ce a dat apa in clocot se pun crevetii.Se lasa doar 3

21 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Gazpachuelo malagueño

Gazpachuelo malagueño

Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot,

6 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste
Salata cu caracatita

Salata cu caracatita

Se decojesc rosiile si se taie cubulete.Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete.Se pun intr-un

6 voturi    0 comentarii
10 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca