autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2010

Ingrediente
16-20 ciuperci champignon, 100 g cascaval ras, 1 ceapa rosie, 1 rosie decojita, 2 linguri nuca pisata, 2 linguri granule de soia, 1 ardei iute, 1 legatura patrunjel si marar verde, sare, 4-5 linguri ulei de masline, boabe de piper, frunze de dafin, 100 ml vin alb sec

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt.
Adaugam granulele de soia care au fost in prealabil inmuiate in apa fierbinte si apoi scurse bine, nuca zdrobita si ardeiul iute curatat de seminte si tocat.
La final presaram putina sare si verdeata tocata.
Cu aceasta compozitie umplem ciupercile asezate in tava si presaram cascaval ras (eu am pus brnza rasa Napolact).Pentru varianta de post renunti la cascaval.
Adaugam cateva frunze de dafin, boabe de piper, vinul si dam la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci champignon umplute

Ciuperci champignon umplute

 Se spala bine ciupercile si se lasa la scurs,se taie coditele de la ciuperci si se toaca marunt

2 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri. Se pune creierul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    O delicatesa!*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 16-20 ciuperci champignon
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie decojita
  • 2 linguri nuca pisata
  • 2 linguri granule de soia
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura patrunjel si marar verde
  • sare
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boabe de piper
  • frunze de dafin
  • 100 ml vin alb sec

Raporteaza reteta

Retete
de Lucica-Elena Puscas
Vinete in stil italian

Vinete in stil italian

Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se

51 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Intr-un castron se pun pe rnad apa, uleiu, oul, sarea, se amestaca bine si apoi se incorporeaza faina

30 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu legume

Pizza cu legume

Pentru aluat, punem intr-un castron faina. Facem o adancitura in care faramitam drojdia si punem

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

O delicatesa!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tarta cu piept de pui si ciuperci