Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 16-20 ciuperci champignon
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie decojita
  • 2 linguri nuca pisata
  • 2 linguri granule de soia
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura patrunjel si marar verde
  • sare
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boabe de piper, frunze de dafin
  • 100 ml vin alb sec

Mod de preparare

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt.

Adaugam granulele de soia care au fost in prealabil inmuiate in apa fierbinte si apoi scurse bine, nuca zdrobita si ardeiul iute curatat de seminte si tocat.

La final presaram putina sare si verdeata tocata.

Cu aceasta compozitie umplem ciupercile asezate in tava si presaram cascaval ras (eu am pus brnza rasa Napolact).Pentru varianta de post renunti la cascaval.

Adaugam cateva frunze de dafin, boabe de piper, vinul si dam la cuptor 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor