autor:

tinuttina

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: tinuttina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tinuttina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 mai 2016

Ingrediente
1 kg ciuperci mari, 500 g piept de pui dezosat, 2 cepe medii, o cutie de 400 g roșii decojite, pătrunjel verde, sare, piper, curry, 100 g cascaval, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe.
Ceapa o curăţăm, o spalăm şi o toacăm mărunt.
Pieptul de pui îl spălăm și îl taiem în cubulețe mici.
Într-o tigaie punem uleiul la încins și călim ceapa până devine aurie, adăugăm pieptul de pui și lăsăm la distuit până carnea își schimba culoarea.
Adăugăm codițele de ciuperci, roșiile decojite tăiate cubulețe, condimentam cu sare piper, curry după gust și lăsăm la fiert până scade zeama, aproximativ 10-15 minute.
Cu această compoziţie umplem pălăriile ciupercilor, le punem într-o tavă şi le cocem în cuptorul încins la 150 C, timp de 20-25 minute.
Le scoatem din cuptor, așezăm pe fiecare ciupercuță o bucățică de cașcaval și le mai dăm la cuptor 30 de secunde, atât cât să se topească cașcavalul.
Le scoatem din cuptor presărăm deasupra patrunjelul tocat fin și le putem servi.
Sunt niște aperitive delicioase și aspectoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile

17 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Retete de post
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Spalam pieptul de pui. Il batem putin cu ciocanul pentru snitele. Il condimentam cu sare si piper,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci mari
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe medii
  • o cutie de 400 g roșii decojite
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • curry
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de tinuttina
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa. Punem capsuni intr-un castron si ii

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Prajitura Televizor

Prajitura Televizor

Pandispan: Separam albusurile de galbenusuri . Galbenusurile le frecam cu uleiul pana devin ca

6 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Pate de casa