Reteta postata pe: 26 mai 2008
Ingrediente
1 kg ciuperci, 1/4 kg telemea de oaie, 3 legaturi ceapa verde, o legatura usturoi verde, o legatura patrunjel verde, 150g unt, 2linguri bulion, o lingura faina, piper sare.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
cureți ciupercile le tai cozile, le speli in mai multe ape, apoi așezi felioarele intr-o tava unsa cu unt. curețiși speli ceapa, usturoiul și patrunjelul, le tai marunt, toci și cozile ciupercilor și le calești in puțin unt.adaugi faina, sare și piper dupa gust, le mai calești puțin, apoi stingi cu bulionul diluat cu o lingura de apa și le mai dai inca un clocot. la final adaugi branza taiata cubulețe. umpli ciupercile cu aceasta compoziție și le dai la cuptor pentru 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza și verdeața" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate