autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu branza cedar si sunculita

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
10-12 ciuperci champinion mari, 50gr. branza cedar, 100 gr sunculita

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cotoare si de pielita, se spala si se sareaza un pic.
Se rade branza cedar pe razatoarea mare, se toaca feliute subtiri sunculita.
Branza rasa impreuna cu sunculita se amesteca.
Se ia fiecare ciupercuta si se umple cu amestecul de branza si sunculita, dupa care se infoliaza in folie de aluminiu, astfel incat sa fie inchise dar nu total, lasand aerul cald sa circule.
Se incalzeste cuptorul pentru 10-15 la 250 grade.
Ciupercutele se aseaza pe o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute.Temperatura de preparare trebuie a fie de 150-175 grade.
Ciupercutele astfel preparate sunt un starter delicios si totodata dietetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza cedar si sunculita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Omleta cu urda

Omleta cu urda

Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o

11 voturi    15 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Sos de branza cu ceapa verde

Sos de branza cu ceapa verde

Amestecati toate cu sare si piper.

1 vot    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Daca nu este branza cedar, sa poate folosi alta branza cascaval.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci champinion mari
  • 50gr. branza cedar
  • 100 gr sunculita

Raporteaza reteta

Fara foto

Cuciurean (Chef de cuisine)

Daca nu este branza cedar, sa poate folosi alta branza cascaval.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua