autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu branza cedar si sunculita

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
10-12 ciuperci champinion mari, 50gr. branza cedar, 100 gr sunculita

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cotoare si de pielita, se spala si se sareaza un pic.
Se rade branza cedar pe razatoarea mare, se toaca feliute subtiri sunculita.
Branza rasa impreuna cu sunculita se amesteca.
Se ia fiecare ciupercuta si se umple cu amestecul de branza si sunculita, dupa care se infoliaza in folie de aluminiu, astfel incat sa fie inchise dar nu total, lasand aerul cald sa circule.
Se incalzeste cuptorul pentru 10-15 la 250 grade.
Ciupercutele se aseaza pe o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute.Temperatura de preparare trebuie a fie de 150-175 grade.
Ciupercutele astfel preparate sunt un starter delicios si totodata dietetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza cedar si sunculita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornulete cu salam

Cornulete cu salam

Ceva simplu si bun Aluatul se taie ca si feliile de pita, pe fiecare aluat se intinde cu lingurita

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si marar

Placinte cu branza si marar

Faina, drojdia si zaharul le amestecam bine intr-un vas de lucru, adaugam apa calduta putin cate

27 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Daca nu este branza cedar, sa poate folosi alta branza cascaval.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci champinion mari
  • 50gr. branza cedar
  • 100 gr sunculita

Raporteaza reteta

Fara foto

Cuciurean (Chef de cuisine)

Daca nu este branza cedar, sa poate folosi alta branza cascaval.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei copti umpluti cu cascaval