Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • un castronel de carne tocata de curcan
  • 1 cescuta de linte
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • amestec de condimente uscate
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • 1 legatura de marar verde
  • 6 oua de prepelita
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care cu un servetel absorbant strangem din palariute tot sucul lasat.

Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute, cu sare si legume deshidratate.

Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se da de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciupercuta, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul. Se servesc reci, ca aperitive!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor