Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare.
Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete mici.
Ardeiul kapia il taiem bucatele, iar cozile ciupercilor le tocam.
Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam legumele si le innabusim 3-4 minute.
Incorporam carnea tocata, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam 1/2 cana cu apa.
Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.
Cand este gata, punem pasta de tomate, mai lasam 1 minut pe foc, apoi tragem tigaia deoparte, adaugam mararul si patrunjelul verde, tocate marunt.
Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile si cu o lingurita punem umplutura.
Deasupra presaram cascaval ras.
Introducem ciupercutele in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita si le lasam pana se rumenesc deasupra, dar totodata incercam si ciupercile cu o fruculita sa vedem daca sunt bine patrunse.
Le scoatem cand sunt gata, le lasam putin la racorit si sunt gata de servit! Sa aveti pofta!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii