Ingrediente
-12 ciuperci champignon mari, -200 g carne tocata, -2 cepe obisnuite, -1 morcov mai mare, -100 g unt, -2 catei de usturoi, -1 lamaie, -Sare, -Piper, -Verdeturi (oregano, patrunjel, busuioc), -Cascaval
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
36 voturi
Mod de preparare
Se taie ceapa marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica. Se calesc in 50 g unt ceapa si morcovul apoi se amesteca cu carnea tocata la cere se adauga usturoiul tocat marunt condimente si verdeturi si zeama de la o lamaie.
Se amesteca compozitia apoi se umple ciupercile.
Se pun ciupercile umplute in tava in care s-a pus hartie cerata si 50 g unt si se lasa la cuptor 35 – 40 minute.
Cind sunt coapte se pune cascaval ras pina se acopera umplutura si se baga din nou cateva minute la cuptor pina se rumenesc la suprafata.
George Urzeala , 13 august 2014
ce garnitura ar merge la ele ?
Olga Galuppi , 28 mai 2014
foarte gustoase
Pulpan Geanina , 17 aprilie 2014
vom face si vom raspunde gustul multumim de reteta trebuie sa fie delicios
Deea Deea , 16 martie 2014
Fffff...foarte gustoase.
Caras Anamaria , 08 martie 2014
acum le-am pus la cuptor ,sunt curioasa cum vor iesi <3
Zanescu Luminita-Florina , 29 mai 2013
ff bune chiar azi am facut si eu!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 martie 2013
Foarte aromate si apetisante!*****