autor:

Florin_Rad

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu carne tocata

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2013

Ingrediente
-12 ciuperci champignon mari, -200 g carne tocata, -2 cepe obisnuite, -1 morcov mai mare, -100 g unt, -2 catei de usturoi, -1 lamaie, -Sare, -Piper, -Verdeturi (oregano, patrunjel, busuioc), -Cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute.
Se taie ceapa marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica. Se calesc in 50 g unt ceapa si morcovul apoi se amesteca cu carnea tocata la cere se adauga usturoiul tocat marunt condimente si verdeturi si zeama de la o lamaie.
Se amesteca compozitia apoi se umple ciupercile.
Se pun ciupercile umplute in tava in care s-a pus hartie cerata si 50 g unt si se lasa la cuptor 35 – 40 minute.
Cind sunt coapte se pune cascaval ras pina se acopera umplutura si se baga din nou cateva minute la cuptor pina se rumenesc la suprafata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le

6 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa,

35 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Angela , 24 ianuarie 2017

    Fff bune

  • Fara foto

    Angelica Angelica , 28 august 2015

    Sunt foarte gustoase !

  • Fara foto

    George Urzeala , 13 august 2014

    ce garnitura ar merge la ele ?

    • Fara foto

      Olga Galuppi , 28 mai 2014

      foarte gustoase

    • Fara foto

      Pulpan Geanina , 17 aprilie 2014

      vom face si vom raspunde gustul multumim de reteta trebuie sa fie delicios

    • Fara foto

      Deea Deea , 16 martie 2014

      Fffff...foarte gustoase.

    • Fara foto

      Caras Anamaria , 08 martie 2014

      acum le-am pus la cuptor ,sunt curioasa cum vor iesi <3

    • Fara foto

      Zanescu Luminita-Florina , 29 mai 2013

      ff bune chiar azi am facut si eu!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 martie 2013

      Foarte aromate si apetisante!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Angela

Fff bune

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)