autor:

Ady

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Autor: Ady (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ady (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Ingrediente
Pentru 4 portii iti trebuie: 500 g champignoane (cu palarie mare), 200 g pasta de mici, 200 g branza Feta, putin mustar dulce, praf chilli (sau boia iute), 1 ou crud, 1 legatura ceapa verde, patrunjel verde, 50 g unt, sare, piper (alb), ardei iuti murati.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele, pe care le maruntesti si le amesteci cu jumatate din cantitatea de feta taiata cubulete, pasta de mici, mustar, chilli, oul crud, ceapa verde si patrunjelul tocat marunt. Din unt, sare si piper omogenizezi o pasta cu care ungi interiorul palariilor champignoanelor. Apoi, indesi finut cu ajutorul unei lingurite de lemn (NU metalica, caci se oxideaza ciupercile!) sau cu mana palariile ciupercilor, le asezi pe o tava si introduci in cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute. Scoti tava si, daca mai trebuie, torni putin ulei, respectiv asezi cate o felie de feta si cate o bucata de ardei iute murat. Stingi focul si lasi inca zece minute, sa se topeasca feta, respectiv sa se intrepatrunda aromele.



Recomandare: este un delir gastronomic, care poate fi servit atat cald, cu o salata verde de sezon, cat si rece, cu sos bernaise sau muraturi asortate..



Sugestie: pentru siguranta, va propun sa preparati portie dubla! Se topeste instantaneu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc in sos de rosii

Rulada de porc in sos de rosii

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Iti place sa te " joci " cu ingredientele !!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 portii iti trebuie: 500 g champignoane (cu palarie mare)
  • 200 g pasta de mici
  • 200 g branza Feta
  • putin mustar dulce
  • praf chilli (sau boia iute)
  • 1 ou crud
  • 1 legatura ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 50 g unt
  • sare
  • piper (alb)
  • ardei iuti murati.

Raporteaza reteta

Retete
de Ady
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Pregatesti astfel: speli conopida, o desfaci buchetele si le fierbi cam 10 minute in apa cu sare.

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Preparare: din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare omogenizam aluatul de clatite si lasam

1 vot    5 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
tatiana

tatiana (Chef de cuisine)

Iti place sa te " joci " cu ingredientele !!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc