Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele, pe care le maruntesti si le amesteci cu jumatate din cantitatea de feta taiata cubulete, pasta de mici, mustar, chilli, oul crud, ceapa verde si patrunjelul tocat marunt. Din unt, sare si piper omogenizezi o pasta cu care ungi interiorul palariilor champignoanelor. Apoi, indesi finut cu ajutorul unei lingurite de lemn (NU metalica, caci se oxideaza ciupercile!) sau cu mana palariile ciupercilor, le asezi pe o tava si introduci in cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute. Scoti tava si, daca mai trebuie, torni putin ulei, respectiv asezi cate o felie de feta si cate o bucata de ardei iute murat. Stingi focul si lasi inca zece minute, sa se topeasca feta, respectiv sa se intrepatrunda aromele.
Recomandare: este un delir gastronomic, care poate fi servit atat cald, cu o salata verde de sezon, cat si rece, cu sos bernaise sau muraturi asortate..
Sugestie: pentru siguranta, va propun sa preparati portie dubla! Se topeste instantaneu.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii