autor:

licu pop

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Ingrediente
200 gr cotlet afumat de porc, 50 gr de cascaval, 50 gr de sunca presata, 10 12 ciuperci, o cutie pate de gasca, 2 oua, 100gr faina alba, 150gr de pezmet, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile cu pate de gasca.Dam ciupercile prin faina apoi prin oul batut bine si pe urma prin pezmet.Le prajim in ulei incins..dar atentie!! ciupercile trebuie puse cu pateul in sus iar uleiul sa nu depaseasca ciupercile,altfel pateul se va lichefia.
Cotletul afumat se taie feli si se bate ca pentru snitele.Sunca si cascavalul le taiem baghete.Punem o bagheta de cascaval si una de sunca in cotlet.Rulam cotletul il dam prin faina ,ou, pezmet si il dam la prajit in ulei incins.Le servim cu putini cartofi prajiti si ardei copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate de mancare!

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    cred ca este delicioasa,pacat ca la noi nu se gaseste pate de gasca.

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Ce mâncare ! Bravos! De unde "Pâté de foie gras"?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr cotlet afumat de porc
  • 50 gr de cascaval
  • 50 gr de sunca presata
  • 10 12 ciuperci
  • o cutie pate de gasca
  • 2 oua
  • 100gr faina alba
  • 150gr de pezmet
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate de mancare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Jambon la tava cu cartofi