autor:

licu pop

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Ingrediente
200 gr cotlet afumat de porc, 50 gr de cascaval, 50 gr de sunca presata, 10 12 ciuperci, o cutie pate de gasca, 2 oua, 100gr faina alba, 150gr de pezmet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile cu pate de gasca.Dam ciupercile prin faina apoi prin oul batut bine si pe urma prin pezmet.Le prajim in ulei incins..dar atentie!! ciupercile trebuie puse cu pateul in sus iar uleiul sa nu depaseasca ciupercile,altfel pateul se va lichefia.
Cotletul afumat se taie feli si se bate ca pentru snitele.Sunca si cascavalul le taiem baghete.Punem o bagheta de cascaval si una de sunca in cotlet.Rulam cotletul il dam prin faina ,ou, pezmet si il dam la prajit in ulei incins.Le servim cu putini cartofi prajiti si ardei copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea

24 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt

7 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate de mancare!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    cred ca este delicioasa,pacat ca la noi nu se gaseste pate de gasca.

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Ce mâncare ! Bravos! De unde "Pâté de foie gras"?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr cotlet afumat de porc
  • 50 gr de cascaval
  • 50 gr de sunca presata
  • 10 12 ciuperci
  • o cutie pate de gasca
  • 2 oua
  • 100gr faina alba
  • 150gr de pezmet
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate de mancare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor