autor:

licu pop

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Ingrediente
200 gr cotlet afumat de porc, 50 gr de cascaval, 50 gr de sunca presata, 10 12 ciuperci, o cutie pate de gasca, 2 oua, 100gr faina alba, 150gr de pezmet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile cu pate de gasca.Dam ciupercile prin faina apoi prin oul batut bine si pe urma prin pezmet.Le prajim in ulei incins..dar atentie!! ciupercile trebuie puse cu pateul in sus iar uleiul sa nu depaseasca ciupercile,altfel pateul se va lichefia.
Cotletul afumat se taie feli si se bate ca pentru snitele.Sunca si cascavalul le taiem baghete.Punem o bagheta de cascaval si una de sunca in cotlet.Rulam cotletul il dam prin faina ,ou, pezmet si il dam la prajit in ulei incins.Le servim cu putini cartofi prajiti si ardei copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne
MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert. Cand sunt

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate de mancare!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    cred ca este delicioasa,pacat ca la noi nu se gaseste pate de gasca.

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Ce mâncare ! Bravos! De unde "Pâté de foie gras"?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr cotlet afumat de porc
  • 50 gr de cascaval
  • 50 gr de sunca presata
  • 10 12 ciuperci
  • o cutie pate de gasca
  • 2 oua
  • 100gr faina alba
  • 150gr de pezmet
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate de mancare!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
tocanita de purcel