autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
4 ciuperci mari, 2 bucatele piept de pui, 4 feliute gogosar, 2 felii de cascaval, 1 lingura unt + pentru uns tava, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui.
Il batem putin cu ciocanul pentru snitele.
Il condimentam cu sare si piper, apoi il punem pe grill .
Il lasam cam 3-4 minute pe o parte si 3-4 minute pe cealalta parte.
Cand e gata il punem pe o farfurie si il lasam putin sa se racoreasca, nu foarte mult.
Ciupercile le spalam, le decojim si le scoatem tulpina.
Ungem o tava, nu foarte mare, cu putin unt.
Punem ciupercile in tava si le saram putin.
Taiem pieptul de pui bucatele.
Gogosarul il taiem cubulete mici si il amestecam cu pieptul de pui.
Feliile de cascaval le taiem in 4 bucati fiecare.
Punem cate o bucatica de cascaval in fiecare ciuperca.
Peste punem umplutura cu pui.
Apoi taiem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca si deasupra iar o bucatica de cascaval.
Punem si tulpinile langa ciuperci si dam tava in cuptorul incins.
Le lasam la o temperatura potrivita cam 25-30 de minute, apoi le scoatem si servim.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui panè

Piept de pui panè

Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine. Ouale se bat bine sau se mixeaza

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea

26 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat