Spalam pieptul de pui.
Il batem putin cu ciocanul pentru snitele.
Il condimentam cu sare si piper, apoi il punem pe grill .
Il lasam cam 3-4 minute pe o parte si 3-4 minute pe cealalta parte.
Cand e gata il punem pe o farfurie si il lasam putin sa se racoreasca, nu foarte mult.
Ciupercile le spalam, le decojim si le scoatem tulpina.
Ungem o tava, nu foarte mare, cu putin unt.
Punem ciupercile in tava si le saram putin.
Taiem pieptul de pui bucatele.
Gogosarul il taiem cubulete mici si il amestecam cu pieptul de pui.
Feliile de cascaval le taiem in 4 bucati fiecare.
Punem cate o bucatica de cascaval in fiecare ciuperca.
Peste punem umplutura cu pui.
Apoi taiem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca si deasupra iar o bucatica de cascaval.
Punem si tulpinile langa ciuperci si dam tava in cuptorul incins.
Le lasam la o temperatura potrivita cam 25-30 de minute, apoi le scoatem si servim.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii