Ciuperci umplute [de post]

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1\2 kg ciuperci
  • 1 punga soia granule
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 50 gr margarina
  • 2 ardei grasi
  • 1 leg de patrunjel
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • masline fara samburi pentru ornat

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si taie coditele. Apoi, ciupercile le asezi intr-o tava unsa cu margarina. Separat se taie ceapa, rosiile, ardeii si patrunjelul tocat marunt. Separat se pune soia la fiert in prealabil si pasta de tomate. Se condimenteza cu sare si piper, dupa care se umplu ciupercile, iar deasupra ornamentezi fiecare ciuperca cu cate o bucatica de maslina si le dai 30 min la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise