Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele.
Se spala, se pun la scurs cu gura in jos pe un prosop de hartie.
Separat se prepara umplutura din cascaval ras, coditele de la ciputerci rase, bacon-ul taiat cubulete mici, oregano.
Se pregateste tava cu hartie de copt, se umplu cipercutele cu compozitia obtinuta se presara patrunjel proaspat tocat si cate o picatua de ulei de masline in fiecare bascuta.
Se baga la cuptor si se lasa circa 30-35 min la 180 grade (difera de la cuptor la cuptor).
Cand s-au inmuiat si rumenit, sunt gata!
Sunt delicioase! Spor la gatit!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii