Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele.
Se spala, se pun la scurs cu gura in jos pe un prosop de hartie.
Separat se prepara umplutura din cascaval ras, coditele de la ciputerci rase, bacon-ul taiat cubulete mici, oregano.
Se pregateste tava cu hartie de copt, se umplu cipercutele cu compozitia obtinuta se presara patrunjel proaspat tocat si cate o picatua de ulei de masline in fiecare bascuta.
Se baga la cuptor si se lasa circa 30-35 min la 180 grade (difera de la cuptor la cuptor).
Cand s-au inmuiat si rumenit, sunt gata!
Sunt delicioase! Spor la gatit!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii