autor:

Risco_Melinda

» » Aperitive

Ciuperci umplute la cuptor

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 martie 2013

Ingrediente
400 grame de ciuperci, 1 ardei rosu, 3 bucatele de usturoi, 2 lingurite de ulei, 4 linguri de smintina, 6 linguri de cascaval ras, patrunjel verde, sare, piper, putina margarina de uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul le tocam marunt,eu am folosit un robot de bucatarie daca nu aveti, tocati-le foarte marunt, le punem intr-o tigaie cu uleiul si le calim, cind sunt gata calite o luam de pe aragaz si adaugam smintina si 2 linguri de cascaval ras.

Ciupercile se sareaza si se pipereaza, o tava ungem cu margarina si asezam ciupercile in ea si le umplem cu amestecul facut si deasupra presaram cascavalul ramas.

Se incinge cuptorul la 200 de grade.

Introducem ciupercile si le lasam circa 20/25 de minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor

Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor

Foarte simple și foarte gustoase sunt ciupercile umplute! La cuptor sau la grătar pot acompania

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 grame de ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 3 bucatele de usturoi
  • 2 lingurite de ulei
  • 4 linguri de smintina
  • 6 linguri de cascaval ras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • putina margarina de uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Tort cu banane si ciocolata

Tort cu banane si ciocolata

Blat:Separam albusul de galbenus ,albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar,galbenusul se

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Mini baghete umplute