Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul le tocam marunt,eu am folosit un robot de bucatarie daca nu aveti, tocati-le foarte marunt, le punem intr-o tigaie cu uleiul si le calim, cind sunt gata calite o luam de pe aragaz si adaugam smintina si 2 linguri de cascaval ras.
Ciupercile se sareaza si se pipereaza, o tava ungem cu margarina si asezam ciupercile in ea si le umplem cu amestecul facut si deasupra presaram cascavalul ramas.
Se incinge cuptorul la 200 de grade.
Introducem ciupercile si le lasam circa 20/25 de minute.
Pofta buna!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu