Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul le tocam marunt,eu am folosit un robot de bucatarie daca nu aveti, tocati-le foarte marunt, le punem intr-o tigaie cu uleiul si le calim, cind sunt gata calite o luam de pe aragaz si adaugam smintina si 2 linguri de cascaval ras.
Ciupercile se sareaza si se pipereaza, o tava ungem cu margarina si asezam ciupercile in ea si le umplem cu amestecul facut si deasupra presaram cascavalul ramas.
Se incinge cuptorul la 200 de grade.
Introducem ciupercile si le lasam circa 20/25 de minute.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii