se toaca ceapa marunt,carnaciori rondele,castraveti cubulete,cipercile se spala bine se curata de si se taie in 4
Intr-o oala potrivita se pune un pic de ulei peste care se adauga ceapa si se lasa la calit,dupa care se adauga ciupercile acestea lasa apa se lasa la foc pana aproape scade,apoi adaugam carnaciori si partunjelu si lasam circa 5 min,in acest timp se adauga piper,vegeta.Cand a scazut se ia de pe foc se adauga samtana si castraveti se amesteca bine.Orezul il fierben separat dupa care il scurgem de apa si il adaugam peste compozitie.
Cartofi nature
Cartofi se curata de coaja se spala si ii taiem ca cartofi pai numai k intro varianta mai groasa de obicei se taie in 4 se pun la fier dupa ce au fiert ii stoarcem de apa ii stropim cu ulei si punem vegeta
pofta buna!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii