se toaca ceapa marunt,carnaciori rondele,castraveti cubulete,cipercile se spala bine se curata de si se taie in 4
Intr-o oala potrivita se pune un pic de ulei peste care se adauga ceapa si se lasa la calit,dupa care se adauga ciupercile acestea lasa apa se lasa la foc pana aproape scade,apoi adaugam carnaciori si partunjelu si lasam circa 5 min,in acest timp se adauga piper,vegeta.Cand a scazut se ia de pe foc se adauga samtana si castraveti se amesteca bine.Orezul il fierben separat dupa care il scurgem de apa si il adaugam peste compozitie.
Cartofi nature
Cartofi se curata de coaja se spala si ii taiem ca cartofi pai numai k intro varianta mai groasa de obicei se taie in 4 se pun la fier dupa ce au fiert ii stoarcem de apa ii stropim cu ulei si punem vegeta
pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii