autor:

anuta

» » , , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Ingrediente
6 ciuperci cu palarie mare, 150 g piept de pui tocat, 100 g costita extra, 1 ardei rosu, 1 morcov, 1 bucatica radacina telina, cateva varfuri de busuioc verde, 1 cartof fiert, 50 g cascaval, 6 felii pastrama haiduceasca (sau jambon afumat), marar si patrunjel verde tocat fin, sare, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se desprind piciorusele de palarii, apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se sareaza in interior si se ung cu un pic de ulei de masline, apoi se dau la cuptor, pentru 10-15 minute sa se inmoaie un pic.

Intre timp, zarzavatul curatat si spalat, se taie in cubulete mici, piciorusele ciupercilor se taie si ele tot cubulete, cartoful fiert la fel, se taie in cubulete mici, costita se taie si ea tot in cubulete mici.

Se incinge un pic de ulei de masline, apoi se caleste la foc iute, un pic, pieptul tocat impreuna cu costita, cca.5 minute, amestecand continuu, pana ce carnea se albeste, apoi se scoate cu o lingura pe o farfurie.

In uleiul ramas in tigaie, se calesc la foc iute legumele taiate cubulete, iar cand incep sa capete o culoare sticloasa, se adauga si pieptul cu costita, cartoful taiat cubulete, se potrivesdte de sare, se da tigaia la o parte si se adauga busuiocul, mararul si patrunjelul taiat fin.

Ciupercile care au fost un pic coapte la cuptor, se infasoara in cate o felie de pastrama haiduceasca, apoi se prind capetele in scobitori. Se umplu cu umplutura din tigaie, presarand si cateva cubulete mici de cascaval, ce va tine umplutura legata si se dau la cuptor cca.15 minute. Se servesc calde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta

32 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume gratinate cu piept de pui

Legume gratinate cu piept de pui

Pieptul de pui este bine sa-l pregatim cu cel putin 1 ora inainte. Spalam si taiem cubulete mici

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 ciuperci cu palarie mare
  • 150 g piept de pui tocat
  • 100 g costita extra
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 1 bucatica radacina telina
  • cateva varfuri de busuioc verde
  • 1 cartof fiert
  • 50 g cascaval
  • 6 felii pastrama haiduceasca (sau jambon afumat)
  • marar si patrunjel verde tocat fin
  • sare
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi pai cu piept de pui