autor:

anuta

» » Aperitive cu carne

Ciupercute umplute cu carne de pui

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2016

Ingrediente
(pentru 3 portii), 6 ciuperci cu palarie mare,, 150 g piept de pui tocat,, 100 g costita extra,, un ardei rosu,, un morcov,, o bucatica radacina telina,, cateva varfuri de busuioc verde,, un cartof fiert,, 50 g cascaval,, 6 felii pastrama haiduceasca (sau jambon afumat),, marar si patrunjel verde tocat fin,, sare ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se desprind piciorusele de palarii,apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se sareaza in interior si se ung cu un pic de ulei de masline apoi se dau la cuptor pentru 10-15 minute sa se inmoaie un pic.

2.Intre timp zarzavatul curatat si spalat se taie in cubulete mici,piciorusele ciupercilor se taie si ele tot cubulete, cartoful fiert la fel, se taie in cubulete mici, costita se taie si ea tot in cubulete mici.

Se incinge un pic de ulei de masline apoi se caleste la foc iute, un pic, pieptul tocat impreuna cu costita, cca.5 minute, amestecand continuu, pana ce carnea se albeste apoi se scoate cu o lingura pe o farfurie.

In uleiul ramas in tigaie se caleste la foc iute legumele taiate cubulete iar cand incep sa capete o culoare sticloasa se adauga si pieptul cu costita, cartoful taiat cubulete, se potriveste de sare, se da tigaia la o parte si se adauga busuiocul, mararul si patrunjelul taiat fin.

3.Ciupercile care au fost un pic coapte la cuptor se infasoara in cate o felie de pastrama haiduceasca apoi se prind capetele in scobitori. Se umplu cu umplutura din tigaie, presarand si cateva cubulete mici de cascaval ce va tine umplutura legata si se dau la cuptor cca.15 minute. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Se desprind piciorusele de palarii, apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Poienita de primavara

Poienita de primavara

Fierbem pieptul de pui si 5 oua (separat bineinteles).Din 2 fierte si cel ramas nefiert facem maioneza

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 3 portii)
  • 6 ciuperci cu palarie mare,
  • 150 g piept de pui tocat,
  • 100 g costita extra,
  • un ardei rosu,
  • un morcov,
  • o bucatica radacina telina,
  • cateva varfuri de busuioc verde,
  • un cartof fiert,
  • 50 g cascaval,
  • 6 felii pastrama haiduceasca (sau jambon afumat),
  • marar si patrunjel verde tocat fin,
  • sare ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei in bacon