Ciupercute umplute pe pat de orez

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ciupercute umplute pe pat de orez

Ingrediente

  • 4 portii;9-10 ciuperci Champignion
  • cu palarie mare
  • un morcov
  • o bucatica de telina
  • un pastarnac
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un ardei verde
  • 100 g costita extra
  • 150 g carne tocata de curcan(eu am avut amestec curcan+piept de cocos de casa)
  • 50 ml ulei
  • marar si patrunjel verde
  • 8-10 cubulete cascaval(sau felii mozzarela)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1.Se indeparteaza piciorusele ciupercilor,se spala su jet de apa apoi se sterg cu un prosopel,se ung cu un strop de ulei de masline,se sareaza si pipereaza ,dupa gust,interiorul palariilor si se dau la cuptorul incins 15 minute.

2.Intrer timp zarazavatul curata si spalat se taie tot cubulete mici si se soteaza cateva minute intr-o picatura de ulei,acoperind tigaia cu un capac etans apoi se adauga costita taiata si ea cubulete mici si la urma carnea tocata,amestecand continuu pana ce se evapora tot lichidul din tigaie,se potriveste de sare si piper.Se da tigaia de pe foc si se adauga si verdeata tocata fin.

3.Se umple fiecare palariuta cu cate o lingura varfuita din acest amestec,se pune cate un cub de cascaval deaupra si se da iar cca.10 minute la cuptor.

Se servesc calde pe pat de orez fiert cu legume.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise