Reteta postata pe: 29 iunie 2008
Ingrediente
1/2 kg ciuperci, 1 ardei gras rosu, 1 felie cascaval ras, 1 fir de ceapa verde, 1 legatura marar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata ciupercile, le tai piciorusele, apoi frigi palarioarele pe gratarul incins. Piciorusele se calesc impreuna cu ardeiul gras taiat marunt. Umpli palariile cu aceasta compozitie, le presari cu sare, cascaval ras si ceapa verde sau marar tocat fin. Se servesc calde sau reci cu maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele.
Vom toca piciorusele in cuburi mici si le
vom amesteca
4 voturi
10 comentarii
25 min
1.Se indeparteaza piciorusele ciupercilor,se spala su jet de apa apoi se sterg cu un prosopel,se
1 vot
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010
O bunatate !