autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciupercute umplute

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1/2 kg ciuperci, 1 ardei gras rosu, 1 felie cascaval ras, 1 fir de ceapa verde, 1 legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, le tai piciorusele, apoi frigi palarioarele pe gratarul incins. Piciorusele se calesc impreuna cu ardeiul gras taiat marunt. Umpli palariile cu aceasta compozitie, le presari cu sare, cascaval ras si ceapa verde sau marar tocat fin. Se servesc calde sau reci cu maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute umplute pe pat de orez

Ciupercute umplute pe pat de orez

1.Se indeparteaza piciorusele ciupercilor,se spala su jet de apa apoi se sterg cu un prosopel,se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciupercute umplute

Ciupercute umplute

Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie

10 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 felie cascaval ras
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei in sos de smantana