Ingrediente
Ingrediente tava/ vas 26 cm:, 2 oua, 3 galbenusuri, 100 g zahar, 250 g smantana, 300 g cirese cu samburi, 50 g faina de migdale, 15 g faina, 1 praf sare, zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas se amesteca faina, faina de migdale (migdale macinate fin), sarea si zaharul.
Intr-un alt vas se amesteca ouale, galbenusurile si smantana apoi continutul se inglobeaza in compozitia de mai sus.
Se incinge cuptorul la 190 g C.
Se unge cu unt tava/ vasul si se pudreaza cu zahar pudra.
Se aseaza ciresele pe fundul tavii/ vasului si se pudreaza cu zahar pudra.
Se toarna incet compozitia in vas si se introduce in cuptor pentru aproximativ 40 - 50 de minute (daca folositi vase mai mici timpul de coacere va fi mai redus).
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.