Foarte important: nu amestecati compozitia prea mult! ! ! , Trebuie sa aibe mici cocoloase.
1. Intr-un vas amesteci toate ingredientele uscate: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, zahar.
2. Intr-un alt vas amesteci ouale batute spuma, laptele batut, untul si vanilia.
3. Combini cele doua compozitii, uscate si lichide cu mare grija doar pina se incorporeaza, nu prea mult! ! ! !
Incingi putin unt intr-o tigaie teflon, apoi pui cu un polonic mic compozitia in tigaie (cam 60 ml fiecare, dupa ochi), vreo 4-5. Dupa 1 minut presari ciocolata sau fructe, sau ce-ti pofteste inima.
Cind s-au rumenit, le intorci cu o paleta si le lasi pina se rumenesc.
Le servesti calde, cu o lingurita de frisca si citeva picaturi de miere presarata pe ele. Se pot manca si cu sirop de artar. Daca faceti cu banane, cind le intoarceti puneti putina lamaie stoarsa, bananele sint prea dulci fara putina lamaie.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii