Intr-un bol se amesteca laptele, ouale, untul topit si esentele.
Intr-un vas separat se amesteca faina, sarea zaharul si praful de copt.
Se toarna treptat faina peste compozitia din lapte oua si unt mixand continuu pana se obtine o compozitie omogena.
Cand aceasta este gata se pune pe foc o tigaie din teflon(daca folositi o tigaie normala puneti o lingurita de ulei) si se lasa sa se incinga bine. Apoi turnati cu un polonic din compozitie, cand apar bule la suprafata intoarceti clatita pe partea cealalta.
Puteti servi cu dulceata, ciocolata, frisca, miere, migdale, orice va place sau orice dulce aveti prin casa.
POFTA BUNA!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii