Ingrediente
- 250 g faina, - 4 linguri de zahar, - o lingura praf de copt, - un praf de sare, - 45g unt, - 250 ml lapte, - 2 oua, - esente dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas separat se amesteca faina, sarea zaharul si praful de copt.
Se toarna treptat faina peste compozitia din lapte oua si unt mixand continuu pana se obtine o compozitie omogena.
Cand aceasta este gata se pune pe foc o tigaie din teflon(daca folositi o tigaie normala puneti o lingurita de ulei) si se lasa sa se incinga bine. Apoi turnati cu un polonic din compozitie, cand apar bule la suprafata intoarceti clatita pe partea cealalta.
Puteti servi cu dulceata, ciocolata, frisca, miere, migdale, orice va place sau orice dulce aveti prin casa.
POFTA BUNA!!!!