Ingrediente
Pentru 10 clatite:, 150 ml lapte, 100 ml apa minerala, 3 oua, 2 linguri ulei, un praf de sare, 125 g faina, 30 g unt sau margarina pentru uns tigaia, , Umplutura:, Jumatete de piept de pui dezosat, Un ardei capia rosu, 200 gr ciuperci, 150 gr cascaval ras, 2 linguri ulei de masline, Sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
14 voturi
Mod de preparare
Se incinge o tigaie la foc potrivit si se coc clatitele.
Umplutura o pregatim asa:
In uleiul de masline incins punem la cali pieptul de pui taiat cubulete mici,apoi ardeiul si ciupercile si asezonam dupa gust.
La amestecul rezultat adaugam jumatate din cascavalul ras si umplem clatitele formand rulouri. Le punem in tava antiaderenta si presaram cascavalul ras deasupra.
Se dau la cuptor pentru circa 10 minute.