Clatite aperitiv cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Clatite aperitiv cu piept de pui

Ingrediente

  • Pentru 10 clatite:
  • 150 ml lapte
  • 100 ml apa minerala
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • un praf de sare
  • 125 g faina
  • 30 g unt sau margarina pentru uns tigaia
  • Umplutura:
  • Jumatete de piept de pui dezosat
  • Un ardei capia rosu
  • 200 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval ras
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand, adaugam incet apa minerala si lapte, pana se obtine un aluat subtire si omogen (daca are cocoloase, atunci da-l prin strecuratoare).

Se incinge o tigaie la foc potrivit si se coc clatitele.

Umplutura o pregatim asa:

In uleiul de masline incins punem la cali pieptul de pui taiat cubulete mici,apoi ardeiul si ciupercile si asezonam dupa gust.

La amestecul rezultat adaugam jumatate din cascavalul ras si umplem clatitele formand rulouri. Le punem in tava antiaderenta si presaram cascavalul ras deasupra.

Se dau la cuptor pentru circa 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise