Ingrediente
Trei foi clatita, mari, mai groase si bine rumenite ,, 200 g ficatei de pui, , 1 ceapa medie, , 200 g ciuperci feliate, , 2 oua, , 1 lingura faina, , 1 pahar de lapte, , sare, , piper, , boia dulce, , cimbru uscat, , , Pentru prajit dupa prepararea si umplerea clatitelor ..., 2 oua, pesmet, ulei
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
11 voturi
Mod de preparare
Ceapa se caleste in grasimea ramasa cu ciupercile taiate felii mici. Faina se pune in laptele rece si se amesteca cu ouale batue. Se adauga in tigaie peste amestecul de ficat si ciuperci, apoi totul se condimenteaza, dupa gust si se lasa pe foc pana se ingroasa usor. Se umplu clatitele, care se ruleaza, infundand capetele, se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii sau cu smantana.