autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clatite cu banane

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
Aluatul se prepara din:, -3 oua, -250 g faina, -1/2 l lapte, Umplutura:, -4-6 banane, -1 ou, -1 lingura smantana, -zahar

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bananele se sfarama bine cu dosul lingurii,se amesteca cu o lingurita cu zahar pudra,un galbenus de ou si smantana.Se freaca bine pana devin ca o pasta.Fiecare clatita se unge cu pasta de banane,se ruleaza,se asaza intr-un vas,se presara zahar pudra si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu finetti si banane

Clatite cu finetti si banane

- se bate oul, iar apoi se adaugă treptat laptele, apa şi făina, plus uleiul. Se amestecă până

15 voturi    9 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu banane

Clatite cu banane

Se amesteca toate ingredientele pina se omogenizeaza bine si apoi se lasa compozitia jumatate de

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul se prepara din:
  • -3 oua
  • -250 g faina
  • -1/2 l lapte
  • Umplutura:
  • -4-6 banane
  • -1 ou
  • -1 lingura smantana
  • -zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec cu zahar ars