autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clatite cu banane

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
Aluatul se prepara din:, -3 oua, -250 g faina, -1/2 l lapte, Umplutura:, -4-6 banane, -1 ou, -1 lingura smantana, -zahar

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bananele se sfarama bine cu dosul lingurii,se amesteca cu o lingurita cu zahar pudra,un galbenus de ou si smantana.Se freaca bine pana devin ca o pasta.Fiecare clatita se unge cu pasta de banane,se ruleaza,se asaza intr-un vas,se presara zahar pudra si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de clatite, cu banane, ciocolata, nuca prajita si caramel

Tort de clatite, cu banane, ciocolata, nuca prajita si caramel

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, turnam laptele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu ciocolata si banane

Clatite cu ciocolata si banane

Se pun ouale intr-o oala si se bat. Se adauga faina si zahar. Se amesteca pana cand compozitia se

17 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul se prepara din:
  • -3 oua
  • -250 g faina
  • -1/2 l lapte
  • Umplutura:
  • -4-6 banane
  • -1 ou
  • -1 lingura smantana
  • -zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fidea de orez cu lapte