autor:

Fara foto

» » Aperitive

clatite cu branza

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 litru de lapte, faina de grau, 200 g branza de vaci, 1 legatura marar, putin ghimbir, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se face un aluat de clatite din 2 oua, lapte, faina, putina sare;
Se coc clatitele cat mai subtiri, intr-o oala teflonata;
Separat se pregateste o crema din branza, frecata cu 2 oua, marar fin tocat, ghimbir, sare;
Se umplu clatitele, se ruleaza, se pun intr-un vas termorezistent si se dau 10 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite cu brânză și mărar gratinate

Clătite cu brânză și mărar gratinate

Începem cu prepararea clătitelor. Batem bine cele 2 ouă cu mixerul. Adăugăm laptele, făina,

24 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu

4 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 litru de lapte
  • faina de grau
  • 200 g branza de vaci
  • 1 legatura marar
  • putin ghimbir
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura