autor:

» » Aperitive

clatite cu branza

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 litru de lapte, faina de grau, 200 g branza de vaci, 1 legatura marar, putin ghimbir, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se face un aluat de clatite din 2 oua, lapte, faina, putina sare;
Se coc clatitele cat mai subtiri, intr-o oala teflonata;
Separat se pregateste o crema din branza, frecata cu 2 oua, marar fin tocat, ghimbir, sare;
Se umplu clatitele, se ruleaza, se pun intr-un vas termorezistent si se dau 10 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Am pus pe rând, într-un vas, ingredientele pentru aluatul de clătite și am omogenizat, obținând

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Se pun albusurile si putina sare intr-un castron si se bat bine apoi se adauga uleiul de palmier

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 litru de lapte
  • faina de grau
  • 200 g branza de vaci
  • 1 legatura marar
  • putin ghimbir
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rotoli de parizer si branza topita