Intai de toate am pregatit clatitele.
Am mixat ouale cu laptele, uleiul, sarea si faina (cam 10 linguri).
In tigaia pentru clatite, incinsa si unsa cu ulei, am pus un polonic din compozitie si am inceput la copt clatitele.
Am mixat branza cu 5 linguri de zahar.
Pe fiecare clatita am pus un strat generos de branza si am presarat zmeura, dupa care le-am rulat strans.
In tava pentru cuptor am pus celelalte 6 linguri de zahar si le-am caramelizat (adica le-am pus pe flacara aragazului, la foc mic pana s-a topit zaharul).
Peste zahar am asezat clatitele si am turnat smantana, dupa care am bagat tava la cuptor pentru aproximativ 25 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii