autor:

cristina i.

» » Dulciuri diverse

Clatite cu branza dulce si sos de vanilie la cuptor

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
20 buc clatite, 500 gr branza dulce de vaci,10 linguri de zahar,4 pliculete zahar vanilat,4 oua,2 linguri de smantana,2 lingurite praf de budinca de vanilie,250 ml lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc 20 de clatite dupa orice reteta.
Se amesteca branza cu 2 galbenusuri,smantana,3 linguri de zahar si 2 pliculete zahar vanilat, se umplu clatitele si se aseaza in tava.
Se bat albusurile spuma,se adauga 4 linguri de zahar,se toarna peste clatite si se dau la cuptor pentru 10-15 minute pana isi schimba un pic culoarea albusul.
Se freaca celelalte 2 galbenusuri cu 3 linguri de zahar si restul de zahar vanilat,praful de budinca,apoi se adauga laptele fierbinte, se toarna in tava dupa ce intepam cu o furculita din loc in loc albusul pentru a putea patrunde sosul de vanilie.
Se mai da la cuptor 5-10 minute.
Pofta buna,sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si sos de vanilie la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello 2

Bomboane Raffaello 2

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta. Amestecam nuca de cocos cu laptele

2 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Eco-dulciuri sau inspiraţie cu spumă de pe must

Eco-dulciuri sau inspiraţie cu spumă de pe must

Povestea e cam aşa: fiul meu venea acasă şi a poftit must. Am găsit în piaţă struguri negri

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2010

    si eu fac si is foerte bune

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Felicitari !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    O bunatate,felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Si eu pregetesc asa ceva.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      O bunatate....Si eu pregatesc acest preparat,dar in plus adaug stafide in compozitie....

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Asa le fac si eu.Sunt extraordinare.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Si sunt asa de gustoase,mie imi plac la nebunie.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Arata tare bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 20 buc clatite
  • 500 gr branza dulce de vaci,10 linguri de zahar,4 pliculete zahar vanilat,4 oua,2 linguri de smantana,2 lingurite praf de budinca de vanilie,250 ml lapte.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

vio (Chef de cuisine)

si eu fac si is foerte bune

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
salam de biscuiti cu rahat si stafide