Am batut ouale intregi cu zaharul.Cand zaharul s-a topit pe jumatate am adaugat lapteleAm adaugat apoi faina amestecata cu praful de copt (2 cani cu aproximatie) pana a iesit de consistenta unei smantani.In tigaia in care urmau sa fie facute clatitele am topit untul pe care l-am adaugat apoi in compozitia de clatite.Treaba cu untul iar e ceva ce nu faceam inainte si de aceea ieseau de cele mai dese ori uscate si se si lipeau.Am incins tigaia foarte bine si am executat clatitele.Le umpleam cu cascaval in momentul in care le scoteam din tigaie pentru ca acesta sa se topeasca.Puteti incerca si varianta fara zahar...eu o prefer pe aceasta insa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii