Calim in ulei ceapa taiata marunt si adaugam apoi ciupercile bine spalate si taiate felii, ½ ligurita rasa de sare, un varf de cutit piper macinat, foaia de dafin si vinul. Le calim acoperite, pana cand scade apa ce o lasa si se inmoaie. Daca e nevoie, adaugam putina apa, pana ce se fierb bine. Cand sunt gata, trebuie sã fie bine scazute. Luam cratita de pe foc, adaugam marar si smantana, amestecand bine. Clatitele, preparate in prealabil si pastrate calde, se umplu cu aceasta compozitie, impachetandu-le ca pe sarmale. Le asezam intr-un vas Jena uns cu unt si le presaram cu cascaval. Introducem vasul in cuptor pentru 10 min. inainte de a le servi la masa.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii