Se prepara aluatul ca la oricare alt tip de clatite,si se lasa 10-15 min.Se taie pieptul de pui bucatele micute,si pune intr-o tigaie la foc usor,se prepara la fel si ciupercile in cubulete mici se adauga ciupercile in aceias tigaie.Se lasa la prajit aproximativ 15 minute la foc usor se adauga sere supa gust,se adauga sosul bechamel dupa care se pune dupa gust cimbrul,si mararul.Pastrati un pic de sos ca sa la ornati ci la sfarsit puneti frunzele de patrunjel.Va doresc pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii