autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

clatite cu ciuperci si pui in sos bechamel

Autor: Cocos Sebastian Adelin (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cocos Sebastian Adelin (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
3 oua,400g,faina sare,apa minerala sau sifon 1/2 l,100g piept pui, 125g ciuperci,1/2 l de sos bechamel, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara aluatul ca la oricare alt tip de clatite,si se lasa 10-15 min.Se taie pieptul de pui bucatele micute,si pune intr-o tigaie la foc usor,se prepara la fel si ciupercile in cubulete mici se adauga ciupercile in aceias tigaie.Se lasa la prajit aproximativ 15 minute la foc usor se adauga sere supa gust,se adauga sosul bechamel dupa care se pune dupa gust cimbrul,si mararul.Pastrati un pic de sos ca sa la ornati ci la sfarsit puneti frunzele de patrunjel.Va doresc pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu ciuperci si pui in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel

Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel

Pentru clatite amestecati oul cu laptele apoi adaugati faina si amestecati bine cu telul sa nu se

25 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vip (Bucatar sef):

    Nu sunt de acord cu aceasta reteta...puneti si alte retete Domnule bucatar!

  • 1 comentariu

  • elena , 30 noiembrie 2008

    Unde e urmarea retetei?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,400g,faina sare,apa minerala sau sifon 1/2 l,100g piept pui
  • 125g ciuperci,1/2 l de sos bechamel
  • piper,

Raporteaza reteta

elena

Unde e urmarea retetei?

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob din organe de ied