Pentru clatite : bati ouale cu un praf de sare, adaugi laptele, apoi faina in ploaie, pui si putin ulei si omogenizezi compozitia. Prajesti apoi clatitele in ulei incins. Pregatesti apoi si umplutura : tai marunt ceapa, o calesti in ulei, adaugi ciupercile scurse si spalate, le prajesti pe toate impreuna pana se inmoaie, apoi pui si carnea de vita tocata. Potrivesti de sare si piper si lasi compozitia pe foc pana se patrunde carnea. Umplii fiecare clatita cu cate o lingura de compozitie, le lasi apoi pe toate intr-o tava unsa cu ulei sau unt si le dai la cuptor, la foc mediu, pentru jumatate de ora. Cand sunt gata, le scoti pe o farfurie si le stropesti cu smantana.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii