puneti in un castron zaharul sarea si drojdia. spargeti ouale si bateti-le delicat cu o furculita. incorporati laptele putin cate putin fara a face cocoloase. intro tigaie topiti untul si adaugati-l compozitiei. spalati fructele si punetile in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul pudra si zeama de la lamaie.si puneti-l intrun bol.ungeti cu ulei o tigae su puneti o jumatate din compozitiesi alsati sa se coaca 2-3 min pe fiecare parte pana devine auriu. procedati la fel si cu cea dea doua parte . se serveste cald

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii