Din faina si sifon se prepara o compozitie de consistenta unei smintini mai subtire la care se adauga un praf de sare,coja rasa de lamiie si citiva stropi esenta de rom.
Se unge fundul taigaii cu ulei dupa care se toarna compozitia cu ajutorul unui polonic.Se coace pe ambele parti intorcind clatita fie prin aruncare in sus (cine are experienta) fie ajutidu-te de un cutit cu lama subtire.
Se umplu apoi clatitele cu crema tartinabila cu alune(se gaseste in comert).
Se orneaza apoi cum doreste fiecare.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii