Se mixeaza ouale bine impreuna cu zaharul vanilat, esenta, coaja de lamaie. Se dizolva bicarbonatul in zeama de lamaie si se pune peste compozitia de oua. Se adauga uleiul si apa si se amesteca bine. Apoi se pune si faina, cat sa iasa o compozitia potrivita (groasa cam ca smantana).
Se tine compozitia la frigider cel putin 30 de minute.
Se incinge o tava de clatite, se unge putin cu ulei si se toarna cu polonicul compozitie. Se coc pe o parte aprox 1-2 min si apoi se intorc pe patea cealalta si se tin 1 min (depinde de cum e potrivit focul-sa nu fie prea tare). Se pun una peste alta pe o farfurie intinsa. Cand sunt gata toate se intinde pe fiecare clatita dulceata de caise si se ruleaza.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii